Gaspacho Courgette
Gaspacho Courgette. Provence Recipe - Courgette Gaspacho served with a goat's cheese and basil tartine from Claudia's Kitchen Here's another great Provencal recipe from the wonderfully talented Claudia. I preferred this version of gazpacho over others on this site because using the same ingredients as garnishes was pointless and topped mine with broken tortilla chips.

Le gaspacho vert est une soupe froide rafraichissante qui est toujours appréciée pour son côté coloré et lumineux et son florilège de saveurs de légumes.
Assaisonner de sel et de poivre puis mixer jusqu'à l'obtention d'un mélange homogène et onctueux.
Faites chauffer l'huile d'olive dans une casserole puis ajoutez les échalotes et l'ail hachés. I preferred this version of gazpacho over others on this site because using the same ingredients as garnishes was pointless and topped mine with broken tortilla chips. Il composait le repas traditionnel des ouvriers, des paysans, qui mêlaient le pain rassi de la veille avec de l'huile, du vinaigre et de l.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Henry McGuire
0 Response to "Gaspacho Courgette"
Enregistrer un commentaire